Search

Xerrada sobre la menopausa a càrrec de l’experta Carla Romagosa

08.09.2023

Un taller sobre pre i menopausa encetarà el dissabte 16 de setembre, a les 10 h, el nou cicle d’activitats que programa l’Ajuntament de Forallac a les Escoles Velles de Peratallada. Anirà a càrrec de la nutricionista, divulgadora i escriptora Carla Romagosa i portarà per títol “Dona +40: 7 claus per sentir-se bé a la pre i menopausa”.


Es tracta d’una activitat gratuïta, amb places limitades, per a la qual cal fer inscripció prèvia abans del 15 de setembre a través de la web municipal https://forallac.cat/inscripcions-escoles-velles-de-peratallada


Carla Romagosa és una reconeguda experta i divulgadora sobre la menopausa, a més de membre del Grup de Treball per a la Insuficiència Ovàrica Prematura, de l’Associació Espanyola per a l’Estudi de la Menopausa AEE.

Ha tingut diferents aparicions i intervencions als mitjans de comunicació i publicacions especialitzades.
És autora del llibre La meva amiga Meno i jo. Consells desinhibits per a una menopausa en tota regla, una obra lliure de tabús i ple de bons consells, per a afrontar amb humor aquesta etapa de la vida de totes les dones. Romagosa hi explica la seva història i la de moltes altres dones, i les solucions que ha trobat perquè la menopausa passi de ser un malson a una experiència vital molt enriquidora.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS