Search

Escola de Forallac

Recuperem l'Escola de Forallac

Forallac va recuperar l’escola el curs 2007-2008, després d’haver estat 10 anys tancada. La insistència de les famílies i de l’Ajuntament cap a la Generalitat van permetre que el municipi pogués tornar a disposar d’un equipament estratègic llargament reivindicat.

Es va posar en servei en uns mòduls prefabricats a tocar de l’edifici de les Escoles Velles de Vulpellac, en espera a la construcció de l’edifici definitiu, planificat al sector del camp municipal d’esports. En el seu emplaçament provisional ha anat creixent fins a completar tots els cursos d’una línia d’infantil i primària.

Durant aquests anys, la prioritat de l’Ajuntament ha estat garantir les millors condicions de confort i espai, tant per als alumnes, com per als mestres. Hem tractat l’escola com si fos una instal·lació definitiva.

Actualment, malgrat la seva provisionalitat, l’equipament és molt digne, i gaudeix de tots els serveis bàsics. No obstant això, des de l’Ajuntament continuem treballant insistentment perquè l’escola definitiva sigui una realitat al més aviat possible.

DESTACATS

EL RAMPÍ

TRÀMITS ONLINE

IDCAT MÒBIL

PERFIL DE CONTRACTANT

TRANSPARÈNCIA

FORALLAC JOVE

TURISME

CURSOS I TALLERS

NEXES