Search

Organigrama 2023-2027

EQUIP DE GOVERN

Josep Sala Leal

ALCALDE

 • Urbanisme, Obres públiques,
 • Ensenyament, Recursos Humans

alcalde@forallac.cat

Josep Sala Leal

Soc alcalde de Forallac des del 1987. Abans vaig ser regidor. He estat conseller i president del Consell Comarcal del Baix Empordà, i diputat de la Diputació de Girona en dos períodes: 2007- 2015 i del 2019 fins a l’actualitat. Vaig néixer el 1955 i des dels meus besavis fins a en Pau i la Mar, els meus fills, la nostra casa ha estat sempre a Canapost.
Soc un apassionat dels pobles que fan Forallac. M’agrada viure’ls amb totes les seves coses i les seves activitats, i fer d’alcalde de proximitat. El primer mestre polític que vaig tenir va ser el meu avi matern, un republicà convençut que em va ensenyar el respecte que s’ha de tenir per les persones i l’estima que sento per la nostra terra i pel nostre país.
La transformació i millora constant del nostre municipi em motiva i m’apassiona. Soc un fanàtic de l’ordre i de les coses ben fetes, perquè només així, podrem deixar un món millor a les generacions futures.

Jaume Mont Poch

PRIMERA TINENÇA D’ALCALDIA

 • Hisenda, Seguretat
 • Serveis Municipals-Brigada

jmont@forallac.cat

Jaume Mont Poch

Vaig néixer l'any 1959 i visc a Fonteta fa 27 anys. Tinc dues filles, he sigut empleat de banca. He estat regidor de l'equip de govern de Forallac els mandats 2015-2019 i 2019-2023.

Olga Galceran Flores

SEGONA TINENÇA D'ALCALDIA

 • Noves Tecnologies, Comunicació, Participació
 • Cultura, Igualtat, Ciutadania i Transparència

olga@forallac.cat

Olga Galceran Flores

Vaig néixer l'any 1983 i sóc de Vulpellac, on visc amb la meva família. Sóc cofundadora d'una agència de comunicació on treballo de dissenyadora gràfica.

Carles Frigola Doblado

TERCERA TINENÇA D’ALCALDIA

 • Promoció Econòmica, Medi Ambient, Sostenibilitat
 • Patrimoni, Edificis Públics, Món Rural

carles.frigola@forallac.cat

Carles Frigola Doblado

Vaig néixer el 1981, sóc ferrador de cavalls i podòleg equí. Em vaig iniciar al món de la política l'any 2015. Visc amb la meva família a Peratallada, d'on són les meves arrels.

Marta Chicot Salgas

 • Turisme,
 • Festes, Fires i Activitats

mchicot@forallac.cat

Marta Chicot Salgas

Vaig néixer l'any 65. Visc a la urbanització Puig de Sant Ramon, tinc dos fills, sóc ceramista i he estat regidora de l'equip de govern de Forallac les legislatures 2011-2015 i 2015-2019.

Clara Ruiz Delgado

 • Joventut, Esports,
 • Sanitat, Serveis Socials,
 • Mobiliari Urbà i Senyalització

clara@forallac.cat

Clara Ruiz Delgado

Vaig néixer l'any 1979, estic casada i tinc dues filles. Visc a Vulpellac i treballo en el sector del comerç. Aquesta és la meva primera experiència en política municipal, tot i que he estat molt activa en l'àmbit de l'associacionisme.

OPOSICIÓ

Núria Martín Pellicer

nmartin@forallac.cat

Núria Martín Pellicer

Josep Masgrau Ponsatí

jmasgrau@forallac.cat

Josep Masgrau Ponsatí

Josep Masgrau Ponsatí, visc a Fonteta i sóc pare de dos fills. Llicenciat en Educació Física per l’INEF de Barcelona. Postgrau en Gestió Gerencial Local. Funció directiva. Direcció pública local. URV. Treballo a l’Ajuntament de Palafrugell com a cap de l’àrea d’esports.

Agnès Gasull Costa

agasull@forallac.cat

Agnès Gasull Costa

Vulpellac. Autònoma empresa privada. Tècnica especialista administrativa i comercial. Graduada en comunicació i relacions públiques. Màster en estrategies de recursos humans i habilitats directives. Sòcia d'Òmnium Cultural, de l'ANC i de l'Associació Catalana de Sommeliers.