Search

Nau de la brigada municipal

El magatzem de la Brigada Municipal

El magatzem de la Brigada Municipal és un espai de treball dels operaris que en formen part, el punt organitzatiu de les tasques diàries i un espai d’emmagatzematge del material logístic necessari per donar cobertura als manteniments de la via pública, els edificis municipals i els esdeveniments organitzats per la Corporació i altres entitats.

Els operaris de la Brigada de Serveis Municipals fan feines de paleta, pintura, jardineria, electricitat, fusteria i lampisteria. Tots els operaris d´aquesta àrea són polivalents i, en qualsevol moment, fan altres treballs segons les necessitats del servei.

El manteniment de la via pública, la col·locació de la senyalització viària vertical i horitzontal dels carrers i places, el manteniment  i neteja dels espais verds del poble, així com l’esporgada de l’arbrat són algunes de les funcions que té encomanades.

També són els encarregats de mantenir en condicions les voreres i calçades de la via pública i d’arreglar els desperfectes dels edificis municipals, així com de renovar el mobiliari urbà malmès.

La Brigada, a més, ha d’estar a punt per actuar en cas d’emergència, per  resoldre els desperfectes que s’hagin originat, tant a la via pública com al mobiliari urbà, a causa de tempestes, ventades, riuades, etc.

Aquest equip  també fa possible el muntatge i desmuntatge d’infraestructures dels actes públics culturals, esportius i socials.

La nau està ubicada al polígon industrial, al costat de Nexes, el viver d’empreses de Forallac.

DESTACATS

EL RAMPÍ

TRÀMITS ONLINE

IDCAT MÒBIL

PERFIL DE CONTRACTANT

TRANSPARÈNCIA

FORALLAC JOVE

TURISME

CURSOS I TALLERS

NEXES