Search

Recollida porta a porta

Un municipi sostenible

Des de finals de setembre de 2021, la recollida de residus municipals es realitza a forallac per mitjà del sistema porta a porta. La primera fase del procés es va fer a Fonteta, on el servei es prestava des del març de 2019 i, posteriormen, l’estiu de 2021 es va donar continuïtat al desplegament a Peratallada (5 de juliol) i a la resta de nuclis (6 de setembre).

A Forallac hem estat sempre molt sensibles i innovadors en la gestió dels residus. Això ens ha permès tenir un model de recollida que facilita el reciclatge. Vam ser pioners en la recollida de la fracció orgànica i hem anat introduint canvis que ens han permès situar-nos en uns percentatges molt bons. 

El porta a porta comporta clars beneficis ambientals i econòmics.

Estem convençuts que amb la col·laboració de tots els veïns i veïnes aconseguirem els objectius proposats!

Beneficis

El porta a porta permet incrementar la quantitat i la qualitat dels residus recollits, minimitzar els residus portats a incineradores o abocadors, i facilitar els processos de reutilització i reciclatge per obtenir nous productes.

Des de l’Ajuntament us volem donar les gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració i us recordem que per qualsevol dubte o incidència amb el servei, podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament o adreçar un correu a papforallac@stf.cat

Deixalleria i àrea d’emergència

Us recordem que la deixalleria s’han introduït canvis des del 1 de juny per millorar l’eficiència en la gestió del servei. L’accés continuarà essent amb targeta, però amb la novetat que també hi haurà un horari i personal que atendrà l’usuari. D’aquesta manera es pretén mantenir més ordenat i net l’equipament i que tothom en faci un ús correcte, de manera que no es dipositin residus on no toca.

D’altra banda, en cas que no pugueu deixar els cubells a la porta de casa d’acord amb el calendari i horaris de la recollida porta a porta, podeu utilitzar l’àrea d’emergència que s’ha habilitat a la deixalleria.

Calendari a partir del 5 de març de 2023

DESTACATS

EL RAMPÍ

TRÀMITS ONLINE

IDCAT MÒBIL

PERFIL DE CONTRACTANT

TRANSPARÈNCIA

FORALLAC JOVE

TURISME

CURSOS I TALLERS

NEXES