Search

Etiquetes

Etiqueta: Institucional

XV Trobada de la Gent Gran de Forallac

Aquest dissabte hem celebrat, als Jardins de l’Empordà de Fonteta, la XV Trobada de la Gent Gran. Com cada edició, ha estat un èxit de participació. És una diada que gaudim intensament. Vam passar una magnífica jornada de retrobaments, rialles, records, havaneres, dinar i ball de tarda, en un context distès que ens ajuda a reforçar llaços d’amistat.

Forallac reivindica l’esport femení amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2024

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona 2024, l’Ajuntament de Forallac ha volgut donar visibilitat a l’esport femení i ho ha fet reconeixent la trajectòria de tres joves esportistes locals que estan destacant a nivell nacional i internacional: Mireia Pi Madrenas (Vulpellac), sotscampiona d’Espanya de descens en BTT; Laia Bofill Ávila (Peratallada, 2006) campiona d’Espanya de natació amb aletes i Alba Solés Castillón (Vulpellac,1996) sotscampiona de Catalunya d’Ultramarató en BTT.

Forallac homenatja tres joves esportistes locals d’elit amb motiu del Dia Internacional de les Dones

L’Ajuntament ha encarregat la realització d’un mural de grans dimensions en una de les parets de l’Escola Forallac amb l’objectiu d’homenatjar la trajectòria de tres joves esportistes locals que estan destacant en diferents modalitats: Mireia Pi Madrenas (Vulpellac), sotscampiona d’Espanya de descens en BTT; Laia Bofill Ávila (Peratallada, 2006) campiona d’Espanya de natació amb aletes i Alba Solés Castillón (Vulpellac,1996) sotscampiona d’Espanya d’Ultramarató en BTT.