Tot a punt per a l’inici de les obres d’urbanització del carrer Sant Generós a la llar d’infants de Fonteta

03.02.2023

Dilluns 6 de febrer s’iniciaran les obres de la primera fase del desenvolupament del Pla de Millora Urbana del sector F1 de Fonteta. L’actuació preveu la urbanització de la prolongació del carrer de Sant Generós i el camí de Fonteta a Vulpellac, fins arribar a la pista esportiva i la llar d’infants. D’aquesta manera, es garantirà un accés per la banda sud oest de Fonteta que complementarà el carrer Empordà, la qual cosa comportarà un important millora en la mobilitat interna del poble.

Aquesta primera fase, que té un termini d’execució d’uns sis mesos, també inclou l’endegament de la riera de Fonteta entre el carrer de Sant Generós i el carrer Empordà, amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat en cas d’avingudes de pluges. La riera tindrà un camí al voltant.

També s’urbanitzarà un petit tram a l’interior de l’àmbit per tal que la parcel·la que té l’Ajuntament tingui condició de solar i es pugui començar a treballar amb la planificació i execució dels 6 habitatges de protecció oficial que s’hi poden construir.

Afectacions viàries

Mentre durin els treballs, el trànsit estarà tallat des de la riera del carrer Sant Generós fins a la llar d’infants. Els veïns del carrer Sant Generós hauran d’accedir als seus habitatges per la plaça de l’església.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS