Taller participatiu per a l’elaboració del PAESC de l’Empordanet

13.01.2022

La Diputació de Girona està portant a terme el procés participatiu per l’elaboració dels Plans d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) a les comarques gironines. El PAESC és un document de planificació energètica i climàtica per assolir l’objectiu europeu d’una reducció del 55% d’emissions de CO2 per l’any 2030.

Mitjançant criteris ambientals, els municipis gironins s’han agrupat en 20 Unitats del Paisatge (UP) per tal de proposar accions a nivell supramunicipal. Per cada Unitat del Paisatge es realitzarà un taller participatiu virtual obert a la ciutadania. En aquests tallers es presentaran i debatran les accions supramunicipals clau incloses en els Plans d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), i es farà un recull de propostes de la ciutadania.

Forallac s’ha inclòs en la Unitat del Paisatge de l’Empordanet i el proper dimarts 18 de gener, de les 18 a les 20 h, s’ha organitzat una taller participatiu en línia dedicat a aquest àmbit. Està obert a qualsevol persona, entitat, associació o agent del territori que tingui interès en el medi ambient. Es farà una presentació i es recolliran propostes.

Per poder-hi participar cal registrar-se a https://forms.office.com/r/x5uTN3G6eC

En el següent vídeo podreu trobar tots els detalls per fer-ho.

També teniu a la vostra disposició una presentació de l’empresa responsable del procés de participació.

El procés participatiu es desenvolupa sota el lema «Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori» i des de l’Ajuntament de Forallac us animem a que hi participeu i pugueu contribuir, amb les vostres aportacions, a desenvolupar aquest important document de futur per al nostre territori.

COMPARTEIX