Search

Nexes, el viver d’empreses de Forallac, es torna a situar entre els millors de l’Estat

06.05.2024

Nexes ocupa la 4a posició en el rànquing dels vivers d’empreses de tot Catalunya i la 23a del dels vivers avançats de l’Estat del 2024, segons el rànquing que elabora la fundació FUNCAS, una institució de caràcter privat, sense ànim de lucre, creada i finançada per la Confederación Española de Cajas de Ahorros, a través de la seva Obra Social. Els seus informes són amplament reconeguts com a indicadors fiables del panorama empresarial. Any rere any, realitza un estudi sobre els vivers d’empreses, en el qual Nexes sempre ha destacat com un dels referents ja no tan sols a Catalunya sinó a tot Espanya.

Aquesta distinció reflecteix el compromís de Nexes en el suport i desenvolupament de noves empreses, actuant com a catalitzador d’idees i sinergies entre emprenedors. Amb una combinació d’espais físics, formació empresarial i events de networking, Nexes ofereix un entorn propici per al creixement empresarial.

Actualment, a Nexes hi ha instal·lades 49 empreses en les diferents modalitats que ofereix, que ocupen a unes 80 persones.

L’equipament es troba al 80 % de la seva ocupació: les naus estan totes ocupades i els despatxos al 82% i l’espai de coworking al 60%.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS