Search

Nexes acull una taula de participació ciutadana del Pla Estratègic de Desenvolupament Local

18.11.2022

El passat dia 5 d’octubre va tenir lloc a l’Ajuntament de Forallac una sessió de treball amb alguns empresaris del sector d’Especialització Productiva i Talent per donar impuls al nou Pla Estratègic per al Desenvolupament Local i l’Ocupació de 2023-2027 de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret.

La trobada va ser molt profitosa i participada. Tal com es va sol·licitar, es va preparar una nova convocatòria amb la presència dels 5 representants polítics dels 5 municipis del Pla estratègic. Una sessió de treball que tenia com objectiu enfocar, entre tots, les noves propostes de futur del territori i generar nous reptes de valor per al nou Pla Estratègic.

Aquesta segona sessió va tenir lloc el passat dimecres dia 16 a Nexes, el viver d’empreses de Forallac. En ella hi van participar, en representació de l’Ajuntament de Forallac l’alcalde, Josep Sala; el regidor de Promoció Econòmica; Carles Frigola; la regidora de Turisme, Marta Chicot; i la regidora de Noves Tecnologies; Olga Galceran, a banda de tècnics municipals.

Aquestes taules participatives formen part de les Treballs d’elaboració del Pla Estratègic de Desenvolupament Local i Ocupació  de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret 2023-2028. En aquest, sentit durant els mes d’octubre van tenir lloc diverses sessions de participació ciutadana que van reunir representants de la societat que representen el sector privat, el sector públic, la societat civil i les entitats del coneixement i/o centres formatius per parlar dels quatre àmbits de treball següents:

 ▪  Turisme – Corçà (03.10)
▪  Artesania i Comerç – Cruïlles (04.10)
▪  Especialització Productiva i Talent – Forallac (05.10)
▪  Cohesió Social – La Bisbal d’Empordà (06.10)

 L’objectiu d’aquestes sessions de participació és reflexionar entorn els reptes que presenta el nostre territori i explorar la possibilitat de travar aliances per treballar conjuntament en projectes de futur, pensant-los i fent-los realitat amb l’aportació de tothom.

COMPARTEIX