Search

L’Ajuntament obre una bústia pública perquè la ciutadania pugui fer aportacions al nou Pla Local de Joventut 2024-27

08.05.2023

L’Ajuntament de Forallac ha iniciat el procés de redacció del nou Pla Local de Joventut 2024-2027. Com a pas previ, es realitzarà una diagnosi de la situació actual. En el marc d’aquesta fase s’ha obert una bústia pública per a l’enviament de missatges anònims, oberta a totes les persones que vulguin dir la seva i fer-hi aportacions.

 
Accés a la bústia en línia https://bit.ly/44B4h2q


També es poden fer arribar suggeriments o contactar amb ForallacJove al WhatsApp 699 42 52 53

El Pla Local de Joventut és un instrument resultat d’un procés estratègic dirigit a facilitar una intervenció transformadora amb joves a mig i llarg termini. És, per tant, una eina de planificació que permet definir, organitzar i planificar durant els pròxims quatre anys, les polítiques adreçades a la població juvenil del municipi. El Pla actual es va iniciar el 2020 i finalitzarà aquest any.

 
L’Ajuntament de Forallac, amb l’objectiu de poder desenvolupar polítiques adreçades als joves del municipi, va signar, durant el 2017, un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, per adherir-se al projecte de Tècnic compartit de Joventut. Aquest projecte permet, amb la incorporació d’aquesta figura al municipi, poder desenvolupar accions, projectes i serveis per i amb aquest col·lectiu.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS