L’Ajuntament arranja la vorera de Fonteta a la travessera de la Bordeta

03.08.2023

L’Ajuntament de Forallac està portant a terme l’arranjament de vorera de la carretera de Fonteta a la Bisbal d’Empordà. S’està actuant en el tram comprès dins del municipi, des de la riera de Fonteta fins a la travessera de la Bordeta. El ferm actual es trobava en molt mal estat com a conseqüència de l’acció de les arrels dels arbres que n’havien aixecat el paviment i havien deixat la vorera pràcticament intransitable en bona part del recorregut. Es tracta d’una via molt concorreguda perquè a banda de funcions de connectivitat entre els dos nuclis, també és un espai utilitzat per persones que hi fan passejades saludables.


La intervenció que s’hi està fent s’estructura en dues parts. El primer tram, des de la riera fins al camí de Vulpellac, és la prolongació del carrer Empordà i tindrà un paviment molt similar a l’existent per tal de donar continuïtat a les voreres pavimentades al carrer Empordà i al camí de Vulpellac. El segon tram, des del camí de Vulpellac fins a la travessera de la Bordeta tindrà un tractament diferent. En aquest sector s’hi està col·locant un paviment més flexible que es podrà adaptar millor als possibles moviments provocats per les arrels.

Les obres s’han contractat a l’empresa Cardell Equipaments SLU i tenen un cost de 102.974,70 euros, iva inclòs, import subvencionat per la Diputació de Girona.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS