Search

Josep Sala (Junts pel Poble) és investit alcalde de Forallac per al mandat 2023-2027

17.06.2023

Josep Sala (Junts pel Poble) ha estat investit aquest matí alcalde de Forallac per al proper mandat 2023-2027 en el Ple extraordinari de constitució del nou Ajuntament. Sala va ser el cap de la llista més votada a les passades eleccions municipals del 28-M i amb aquesta nova proclamació iniciarà el seu desè mandat com a alcalde. Aquest matí ha rebut els vots a favor dels 6 regidors i regidores del seu grup municipal, mentre que els 3 regidors i regidores del grup municipal de Tots Som Forallac han votat la seva cap de llista, Agnés Gasull.

Abans de la votació per investir l’alcalde, s’ha constituït el Ple Municipal del mandat. La sessió s’ha iniciat amb la creació de la mesa d’edat, formada pels electes de major i menor edat, en aquest cas, Josep Sala i Olga Galceran.

Posteriorment, s’ha fet jurament o promesa del càrrec per part dels  4 regidors i les 5 regidores que configuraran el nou consistori: Josep Sala Leal, Olga Galceran Flores, Jaume Mont Poch, Carles Frigola Doblado, Marta Chicot Salgas, Clara Ruiz Delgado (Junts pel Poble) i Agnès Gasull Costa, Josep Masgrau Ponsatí i Núria Martín Pellicer (Tots Som Forallac).

Properament se celebrarà el Ple on s’aprovarà el cartipàs en el qual es concretarà la distribució d’àrees, regidories i tinences d’alcaldia, entre d’altres aspectes.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS