Search

Jornada de portes obertes per donar a conèixer la nova etapa de l’Escola de Ciclisme de Forallac 2023-2024

30.08.2023

L’Escoleta BTT Forallac va tancar abans de l’estiu un cicle que es va iniciar el 2013. Al llarg d’aquests deu anys, la formació ha anat a càrrec de membres del club La Tribu BTT Forallac. Amb l’objectiu de fer un salt de qualitat, a partir del proper curs 2023-2024, la gestió de l’escola de ciclisme es professionalitzarà i anirà a càrrec de l’empresa Bike Aventura, a qui el club ha contractat el servei. Aquesta empresa compta amb professionals titulats i compta amb una llarga experiència en el sector. L’activitat continuarà sota la direcció del Club BTT Forallac.

En aquesta nova etapa, es mantindrà la base formativa actual i s’obrirà una mica més el ventall d’activitats. S’oferirà, també, una línia d’aprenentatge més enfocada al lleure i no a la competició. Bike Aventura ha confirmat que a Forallac disposem d’una de les millors instal·lacions de Catalunya. Des de l’Ajuntament continuarem donant suport al club i a l’escoleta en tot allò que calgui.

Per donar a conèixer la instal·lació i la nova proposta formativa, aquest cap de setmana 4 i 5 de setembre, de les 18 a les 20 h, s’ha organitzat una jornada de portes obertes. Us hi podeu acostar amb les vostres bicicletes o bé sense i demanar informació i poder xerrar amb els responsables de l’activitat. No cal reserva prèvia.

En aquesta web trobareu informació detallada de l’Escola de Ciclisme de la Tribu BTT Forallac 2023-2024 www.latribubtt.cat/escola-de-ciclisme

COMPARTEIX