Search

Ja podeu consultar el programa de la XIX Fira de les Herbes de Peratallada

16.04.2024

Ja podeu consultar el programa detallat de la XIX Fira de les Herbes de Peratallada que se celebrarà el diumenge 28 d’abril. Fidel al seu propòsit d’apropar el món de les plantes al gran públic, des de l’Ajuntament de Forallac s’ha organitzat una intensa proposta de tallers, sortides i conferències que s’aniran desplegant durant tota la jornada.
 
Entre les activitats d’enguany hi trobareu un taller de mandales a partir d’elements naturals, una sortida de descoberta de plantes medicinals, una conferència sobre plantes i tractaments naturals per a animals, un taller d’olis medicinals i aromàtics, un d’estampació i una de saquets de lavanda.
 
Els més petits, a més, disposaran d’un espai de joc creatiu, a la plaça del Castell, que tindrà com a fil conductor les herbes, les flors i la natura.
 
També s’ha programat una actuació musical de Tona Gafarot i Toni Molina, a les 12.30 h, a la plaça del Castell, que interpretaran versions de pop internacional dels anys 90 i 2000.
 
Un dels noms destacats de la fira serà el de la reconeguda Iolanda Bustos, la “xef de les flors”, que oferirà una xerrada, a les 17 h a la plaça del Castell, sobre plantes silvestres comestibles i els usos de les flors per a la cuina i la vida.
 
També tindrà una presència la Sa Tuna Gin, de Destil·leria Empordà, promoguda per unes joves emprenedors locals al viver d’empreses Nexes.
 
Tindran una parada a la plaça del Castell, de les 16 a les 19 h, on donaran a conèixer el procés d’elaboració d’aquest destil·lat de recent creació i comercialització.
 
Durant tot el dia trobareu pel nucli antic parades de venda de productes relacionats amb el món de les herbes i una exposició de plantes comestibles i ingredients salvatges. D’altra banda, s’ha programat una gimcana botànica per tal que grans i petits puguis descobrir diferents plantes pels racons de Peratallada. Els participants rebran un petit quadern guia que hauran de completar i al moment d’entregar-lo rebran un petit obsequi.
 
Reserveu-vos la data. Serà una jornada molt intensa. Us hi esperem!
 
[+] Info:

COMPARTEIX