Search

Inscripcions obertes al nou casal Aventura’t Forallac

07.05.2024

La Tribu BTT Forallac i l’empresa Bike Aventura, responsable de l’Escola de Ciclisme de Forallac, han organitzat un casal que se celebrarà del 25 al 28 de juny, adreçat a infants i joves de 4 a 16 anys. En aquesta nova iniciativa, els participants es relacionaran amb l’entorn natural de Forallac a través de diferents esports, així com des de la ciència i des de l’acció comunitària en el municipi, creant un vincle entre el creixement personal i comunitari.

En el casal Aventura’t la bicicleta hi tindrà un paper importat, ja que es considera és una eina molt útil en el desenvolupament de les persones. Ara bé, no calen coneixements previs en ciclisme per poder-se inscriure i gaudir de totes les activitats programades.

Des de La Tribu BTT s’entén el lleure com un fet educatiu integral i pensen que la naturalesa i el medi ambient tenen una gran importància en el bon desenvolupament del futur dels infants. És per aquest motiu que han volgut oferir un casal que posi la natura i els esports d’aire lliure en el centre de les activitats del casal.

Aquest nou projecte educatiu de lleure esportiu s’ha creat per cobrir les peticions i necessitats dels usuaris del club, tant dels nens i nenes com dels adults, alhora que les de tots els interessats dins el municipi de Forallac i els municipis propers.

 
[+] Inscripcions i informació a: https://www.latribubtt.cat/casal-aventurat

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS