Search

Informació i recomanacions arran de l’episodi de gota freda del 30/08

31.08.2022

Arran la situació excepcional de gota freda que es va produir ahir a la tarda a la zona de Forallac, la Bisbal d’Empordà, Corçà i d’altres municipis propers, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha organitzat i acollit una reunió, avui dimecres a les 13 h, amb els Ajuntaments afectats. Per part de l’Ajuntament de Forallac, hi ha assistit l’alcalde, Josep Sala. 

L’objectiu de la reunió era identificar i recollir els danys i desperfectes provocats per la pedregada per fer-ne una valoració i acordar les mesures d’actuació corresponents que s’hagin d’executar com a resposta a aquest episodi climatològic extrem i malauradament, tràgic. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Forallac volem expressar el nostre més sentit condol a familiars i amics de la petita de vint mesos que ha perdut la vida.

Arran de la situació produïda i de la previsió de pluges per al dia d’avui, des de l’Ajuntament de Forallac volem recordar a la població:

– En relació amb els danys i desperfectes patits, cal gestionar-los mitjançant les companyies asseguradores corresponents. Tot i així, es recomana fotografiar-los i disposar de les factures justificatives en cas que hagin d’arranjar quelcom per urgència o necessitat.
– Arran dels danys produïts en teulades, cal evitar passar a prop de les parets dels edificis per evitar possibles despreniments.
– Per a les properes hores la previsió és de pluges i tempestes, per tant, es recomana evitar les sortides innecessàries.

L’Ajuntament està treballant per valorar i reparar els danys produïts a la via pública i en equipaments municipals i anirà informant la població de qualsevol altra novetat que vagi succeint al respecte.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS