Search

Finalitzen les obres de remodelació de l’skatepark del Puig de Sant Ramon

27.06.2024

Aquesta setmana ha quedat operativa la pista d’skate de la urbanització Puig de Sant Ramon, que ha estat remodelada integralment.  L’actuació ha transformat completament l’equipament, que anteriorment disposava d’un conjunt d’elements prefabricats amb estructura metàl·lica i superfície de rodament muntada sobre conglomerat de fusta, instal·lats l’any 2009. Els nous elements, construïts in situ amb formigó i acer, han substituït els antics mòduls. 

Per a la integració perfecta dels nous mòduls amb el paviment de la pista, s’han fet rases per formar la transició, i també s’han reforçat les arestes i els canvis de pla amb perfils metàl·lics. Aquestes modificacions no només ofereixen una millora substancial en termes de seguretat per als usuaris, sinó que també suposen un important estalvi en tasques de manteniment a llarg termini.

L’Ajuntament ha invertit uns 46.000 euros en aquesta actuació. La Diputació de Girona ha concedit a l’Ajuntament de Forallac una subvenció per import de 18.389,58 euros per realitzar aquestes obres de millora. La subvenció concedida procedeix del Programa A3 de suport a les actuacions de condicionament i millora en equipaments esportius- Servei d’Esports- Exp. 2024/385.

Ara, l’skate parc, un equipament molt utilitzat, està totalment actualitzat i preparat per seguir sent un punt de trobada clau per als aficionats a l’skate de la zona.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS