Search

Festa del Segar i del Batre 2024

02.07.2024

L’Associació Cultural El Cau dels Pins, amb el suport de l’Ajuntament de Forallac i la Diputació de Girona, organitza la tradicional Festa del Batre el diumenge 21 de juliol de 2024 al Cau dels Pins de Sant Climent de Peralta. 

Programa de la Festa:

  • 11 h: Batuda i paller Voleu veure com es construïa un paller? Els assistents podran veure la batuda, un procés clàssic de separació del gra de la palla, així com la construcció d’un paller, seguint les tècniques tradicionals de la nostra història agrícola.

  • 14 h: Dinar festiu Per gaudir d’un merescut àpat de germanor en bona companyia, un cop acabada la feina. Cal reservar el tiquet prèviament. El menú inclou arròs, pollastre, pa, vi, aigua, postres i cafè. És important portar plat i coberts propis.

  • A continuació: Ball amb Love Me Tender Després del dinar, la festa continuarà amb un ball a càrrec del grup musical Love Me Tender, que animarà la tarda amb el seu repertori de cançons populars.

Preu del tiquet: 20€

Inclou el dinar complet. Les reserves es poden fer fins al 19 de juliol trucant al telèfon 636 977 303.

Us animem a que participeu d’aquesta festa que promou la cultura i les tradicions del nostre municipi.

La Festa del Batre és una oportunitat única per reviure una de les més autèntiques tradicions del nostre passat agrícola. Tant durant la batuda com durant la sega, que es fa setmanes abans, es respecta al màxim la tradició, permetent als assistents experimentar de prop com era la vida dels nostres avantpassats.

Per a més informació, contacteu amb:

  • Associació Cultural El Cau dels Pins. Telèfon: 636 977 303
  • Ajuntament de Forallac

Us hi esperem per compartir una jornada plena de tradició i diversió!

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS