Search

El Consell Comarcal distingeix tres empreses instal.lades a Nexes

15.11.2022

Les empreses Fotovol, Tocat de Fusta i Girokits, totes tres instal·lades a Nexes, el viver d’empreses de Forallac, han estat guardonades pel Consell Comarcal del Baix Empordà com a “empresa socialment responsable”. El guardó es va lliurar dijous passat en un acte institucional que es va celebrar a Ca la Pruna, de Pals, al qual hi va assistir l’alcalde de Forallac, Josep Sala.

La comissió tècnica que valora la concessió d’aquests guardons té en compte criteris com la innovació, la sostenibilitat, la cooperació i la sensibilització per la contractació de col·lectius vulnerables. En total es van reconèixer 27 empreses de la comarca que, a banda, del diploma acreditatiu,  també tindran accés a formació gràcies a la col·laboració amb PIMEC. Aquest acte té com a finalitat promoure la qualitat de l’ocupació del Baix Empordà sota el programa de Projectes Innovadors Experimentals, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Des de l’Ajuntament de Forallac donem l’enhorabona a les empreses guardonades i volem posar en valor la tasca que es porta a terme des de Nexes en favor de l’emprenedoria i la dinamització econòmica.

Notícia publicada a Baixemporda.cat:
https://www.baixemporda.cat/ca/actualitat/noticies/les-empreses-socialment-responsables-del-baix-emporda-reben-un-reconeixement-del-consell-comarcal-38825/

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS