Canvis en el calendari de recollida porta a porta a partir del 5 de març

07.02.2023

Amb el propòsit de continuar millorant la prestació del servei de recollida selectiva als nostres pobles i incrementar-ne la qualitat, a partir del 5 de març es modificarà el calendari setmanal del servei de recollida porta a porta.
El canvi es portarà a terme per tal de fer-lo més eficient i adaptar-lo el màxim possible a les necessitats de la ciutadania.
Ara fa poc més d’un any que l’Ajuntament de Forallac va implementar la recollida porta a porta a tot el municipi. Després d’aquest temps, el nou servei ens ha permès assolir un percentatge de recollida selectiva municipal que volta el 90 %, pràcticament el doble que el sistema anterior de contenidors a la via pública. Que això sigui així és, sobretot, gràcies a la implicació i col·laboració de la ciutadania, per la qual cosa, des de l’Ajuntament volem traslladar-vos el nostre agraïment.
Ara farem un petit ajust en el calendari de recollida porta a porta per continuar avançant en la millora del servei, a partir de l’experiència acumulada aquest primer any.
Per a qualsevol dubte o incidència amb el servei, podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament o adreçar un correu a papforallac@stf.cat

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS