Search

Balanç de la tempesta d’aigua, pedra i vent del dilluns 3 de juliol

04.07.2023

La curta, però intensa tempesta d’ahir a la tarda va ocasionar la inundació de baixos en alguns domicilis i punts de la via urbana i la trencadissa de nombrosos arbres i d’algun pal elèctric. Així mateix, va provocar talls intermitents en el subministrament elèctric. Des del primer moment, l’Ajuntament de Forallac va mobilitzar els efectius municipals per avaluar la incidència, minimitzar les afectacions i retornar a la normalitat el més aviat possible. També es van mobilitzar els Bombers. Van actuar al pàrquing del C. Empordà, de Fonteta, on hi havia un cotxe atrapat sota les branques d’un arbre i a la carretera de Fonteta a la Bisbal, on es va trencar un pal de llum.

L’aiguat va anar acompanyat de pedra i fortíssimes ràfegues de vent. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, van caure 22,4 mm en 30 minuts.

Per avui, tot i que no amb tanta intensitat, també es preveu la possibilitat d’alguna tempesta. Per la qual cosa, preguem tingueu molta precaució, especialment en els vostres desplaçaments. En aquest enllaç podeu consultar les mesures d’autoprotecció en cas d’aiguats i inundacions https://goo.su/CjUC

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS