Vulpellac acull la celebració del 20è aniversari de la revista Gavarres

21.06.2022

La plaça Llarga de Vulpellac va ser l’escenari escollit per celebrar el 18 de juny el 20è aniversari de l’emblemàtica revista Gavarres. L’acte, conduït per l’actor i vitivinicultor Carles Xuriguera, va comptar amb la participació d’una àmplia representació de col·laboradors que al llarg d’aquestes dues dècades han fet possible el que ha estat l’embrió d’un sòlid projecte editorial promogut per l’editor cassanenc Àngel Madrià.

Gavarres és una publicació molt ben valorada en el territori. Ha esdevingut un element de transmissió d’uns coneixements, d’uns valors culturals, històrics , patrimonial i etnològics; d’una manera de viure; d’uns sistemes de treballar que, ben segur, haurien anat desapareixent de la nostra memòria col·lectiva.
Ha estat, també, la primera publicació del Grup Gavarres, especialitzada en revistes d’història, patrimoni i memòria oral. El grup també edita Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes, Alberes i Garona-Nogueres. Amb la mateixa filosofia i compromís amb el territori, publica llibres de col·leccions pròpies i gestiona projectes editorials per encàrrec. També és una consultora que impulsa esdeveniments culturals.

Durant l’acte, a banda de recordar aquests 20 anys de trajectòria, també es va presentar el proper número de la publicació i el llibre ‘Mirades, de Miquel Pairolí i Lluís Freixas Mascort.

La celebració va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Forallac.

COMPARTEIX