Search

Tot a punt a Vulpellac per acollir el Fantasticat, la gran nit de les criatures fantàstiques de Catalunya

30.05.2023

Diuen que al poble medieval de Vulpellac , la nit del 3 de juny, es reuniran les criatures fantàstiques de Catalunya. Un fenomen únic que només passa un cop cada 100 anys. Són esquives, però si esteu atents s’hi podran veureu éssers màgics del nostre imaginari col·lectiu com l’Home dels nassos, Peladits, la Pesanta, la Tinyosa, Joan de l’ós, l’Home del sac, la Dona d’aigua, la Simanyo, Nyítols o la Fumera, entre d’altres.
 
L’espectacle «Fantasticat» és un recorregut immersiu, produït per Brava Performing Arts, una companyia de disseny d’escenografia i producció per arts escèniques ubicada a La Bisbal d’Empordà.
 
En aquesta innovadora proposta els assistents hi podran trobar un seguit de criatures màgiques representades de la mà de reconeguts artistes visuals que, mitjançant la tecnologia aplicada, faran de l’experiència un esdeveniment inoblidable per a grans i petits. També podran buscar, mitjançant geolocalització, altres criatures amagades en lloc insospitables. Només cal entrar a l’aplicació de Geocaching i seguir les pistes!
 
Aquesta experiència està basada en “El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya” escrit per Joan de Déu i il·lustrat per Maria Padilla.
 
 
AVÍS MUNICIPAL Afectacions viàries (descarregar document) 

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS