Search

Presentació del projecte Fantasticat que se celebrarà la nit del 3 de juny a Vulpellac

23.05.2023

Aquest matí s’ha presentat el projecte de Fantasticat en roda de premsa a l’Ajuntament de Forallac. A l’acte hi han participat l’alcalde de Forallac, Josep Sala; la directora de Brava Performing Arts, Nacha Delpiano, companyia organitzadora de l’esdeveniment; i Gemma Raurell, Olga Solà i Xevi Bayona, alguns dels artistes participants.

L’activitat tindrà lloc la nit de 3 de juny i consistirà en un recorregut immersiu a partir d’El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya, escrit per Joan de Déu i il·lustrat per Maria Padilla. La proposta neix amb voluntat itinerant i vol servir per divulgar i reforçar l’imaginari col·lectiu.

Per endinsar-vos al recorregut màgic i conèixer més sobre les criatures en forma de peça artística, podeu consultar la web: www.fantasticat.cat i o el pefil d’Instagram @fantasticat_experience

Per endinsar-vos al recorregut màgic i conèixer més sobre les criatures en forma de peça artística, estigueu atents i seguiu la web: www.fantasticat.cat i a @fantasticat_experience

En aquesta innovadora proposta els assistents hi podreu trobar un seguit de criatures màgiques representades de la mà de reconeguts artistes visuals que, mitjançant la tecnologia aplicada, faran de l’experiència un esdeveniment inoblidable per a grans i petits.

També podreu buscar, mitjançant geolocalització, altres criatures amagades en lloc insospitables. Només heu d’entrar a l’aplicació de Geocaching i seguir les pistes!

• Lloc: Per tot el poble de Vulpellac
• Quan: Dissabte 3 de Juny 2023
• Horari: a partir de les 21:30 i fins les 01 h
• Entrada lliure
• Organitza: Brava Performing Arts
• Col·laboren: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura
Ajuntament de Forallac, Editorial Comanegra
• Més informació: www.fantasticat.cat / @fantasticat_experience

COMPARTEIX