Pas important per millorar la cobertura de telefonia mòbil als nostres pobles

13.12.2022

Recentment han finalitzat els treballs de construcció de l’antena per a ús compartit de telefonia mòbil que s’ha emplaçat al polígon industrial. Ha anat a càrrec de l’empresa Amercian Tower España SA, com a concessionària d’un espai de 210 metres quadrats que ha cedit l’Ajuntament, a canvi d’un cànon anual de 1.900 euros.

Aquesta és una de les dues antenes previstes en el Pla d’Infraestructures de Radiocomunicació, elaborat per l’Ajuntament per resoldre els problemes de cobertura que pateix una part important del nostre municipi. L’altra antena està planificada a la zona nord del cementiri de Peratallada i des de l’Ajuntament també s’estan fent gestions perquè es pugui posar en marxa al més aviat possible. En aquestes dues antenes les empreses de telefonia mòbil podran instal·lar els seus repetidors i donar millor servei als seus clients.

La connexió a internet i la cobertura de telefonia és quelcom essencial i des de l’Ajuntament treballem intensament per ajudar a cobrir aquestes necessitats.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS