Search

Ja es pot descarregar l’Agenda de festes i activitats culturals 2024

23.01.2024

Ja podeu consultar i descarregar-vos la «Guia de festes i activitats culturals de Forallac 2024».

Hi trobareu ressenyats els principals esdeveniments programats aquest any als nostre pobles per poder gaudir intensament de la cultura, el lleure i l’esport. Veureu que l’agenda per al 2024 arriba ben farcida de propostes per a tots els públics.

A banda de les activitats vinculades al programa festiu més tradicional, com les festes majors, enguany tornarem a gaudir de celebracions plenament consolidades com la Fira Medieval de Peratalla, la Fira de les Herbes de Peratallada, La Carbonera, la Festa del Segar i del Batre, la Cantada d’Havaneres de Vulpellac, el Teatre a la Fresca a la urbanització Puig de Sant Ramon, la Trobada de la Gent Gran, la Marxa de les Guilles o l’exitós Cicle de sortides de descoberta de patrimoni de Forallac, entre moltes d’altres.

La programació es reforça amb noves propostes propostes de tallers, xerrades i cursos a les Escoles Velles de Peratallada. Aquest emblemàtic equipament va ser condicionat per l’Ajuntament per incorporar-lo com un nou dinamitzador cultura i cívic local. L’any passat va acollir, amb molt èxit, les primeres activitats. 

Des de l’Ajuntament tenim l’objectiu de fomentar, potenciar i donar a conèixer l’activitat cultural local, però tot aquest batec cívic no seria possible sense la implicació d’una gran quantitat de persones i entitats que amb el seu esforç i voluntarisme, ho fan possible. A totes elles, aprofitem per donar-los les gràcies.

Esperem que participeu i gaudiu plenament de la proposta cultural 2024 a Forallac.

Descarregar aquí

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS