Com es crea un projecte artístic o artesà?

Dia

Fecha

08 des. 2022

Lloc

Localització

Vulpellac

Horari

Hora

18:00

Cost

Coste

12.00€

Organitza

Organitzador

Taller Escultura ALDANA-MÉNDEZ
Teléfono
+34 654 608 508
Web
https://www.aldana-mendez.net/

Tarda d’Art al taller de la Pili – Un taller molt actiu per compartir

És molt interessant crear projectes i descobrir les infinites possibilitats tot parlant, imaginant i arriscant. És intuïció i és saviesa !! La Pilar ha preparat un taller que no us deixarà indiferents i us l’explica: “Farem una ruta pel taller per veure obres, conèixer diferents materials i descobrir varietat de tècniques per fer escultures i artesanies, en especial viatjarem pel món del VIDRE, de la PEDRA i del FANG.

Tot seguit començarem a imaginar un PROJECTE artístic o artesà. Farem un divertit brain storming – pluja d’idees – entre tots:grans, joves i menuts. Aprendrem com DIBUIXAR el projecte !!! Paper i llapis en mà. Si, tots a una, cadascú el seu dibuix, la seva versió.

És interessant dibuixar el que tenim al cap per comunicar el projecte. Farem MODELS en fang o en cartró o en el que sigui necessari per arrodonir detalls, per veure la forma de la nostra idea. És l’obra en petit, en idea, en procés, en desig … Imaginarem com es passaria a la producció del projecte creant una ruta de feines, seleccionant tècniques, materials i eines … tal i com ho preparem als nostres tallers !!! Així és com neixen les nostres obres.”

Organitza: Taller Escultura ALDANA-MÉNDEZ
Telèfon: +34 654 608 508
Preu: 12 euros adult – 8 euros nens/joves.
Dies: tots els dijous a les 18 h
Lloc: Carrer Ponent, 21, Vullpellac
Inscripcions: Inscripció prèvia per e-mail 48 h abans