Donem la benvinguda a un 2023 carregat d’activitats

20.01.2023

Ja podeu consultar i descarregar-vos la «Guia de festes i activitats culturals de Forallac 2023».

Hi trobareu ressenyats els principals esdeveniments programats els propers 12 mesos als nostre pobles per poder gaudir intensament de la cultura, el lleure i l’esport.

Veureu que l’agenda per al 2023 arriba ben farcida de propostes per a tots els públics.

A banda de les activitats vinculades al programa festiu més tradicional, com les festes majors, enguany tornarem a gaudir de celebracions plenament consolidades com La Fira Medieval i la Fira de les Herbes de Peratallada, La Carbonera, la Festa del Segar i del Batre, la Cantada d’Havaneres de Vulpellac, el Teatre a la Fresca a la urbanització Puig de Sant Ramon, la Trobada de la Gent Gran, la Marxa de les Guilles o l’exitós Cicle de sortides de descoberta de patrimoni, entre moltes d’altres.

Com a novetat, enguany s’amplia la programació d’activitat municipal amb noves propostes de tallers, xerrades i cursos a les Escoles Velles de Peratallada. Aquest emblemàtic espai ha estat condicionat recentment per l’Ajuntament amb l’objectiu que pugui ser utilitzat com a nou equipament de dinamització cívica i cultural.

Des de l’Ajuntament tenim l’objectiu de fomentar, potenciar i donar a conèixer l’activitat cultural local, però tot aquest batec cívic no seria possible sense la implicació d’una gran quantitat de persones i entitats que amb el seu esforç i voluntarisme, ho fan possible. A totes elles, aprofitem per donar-los les gràcies.

Descarregar aquí

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS