Search

Convocatòria pública de propostes d’activitats per al 2024

12.09.2023

L’Ajuntament de Forallac ha obert una convocatòria pública per recollir propostes d’activitats que es voldrien impartir al municipi. Està adreçada a tot tipus de persona o col·lectiu, i a tota mena de propostes, siguin tallers, cursets o xerrades, i tipologia: creatives, per a infants, esportives, artístiques, sobre sostenibilitat, natura, patrimoni, història, etc.

Com presentar la teva proposta

Envia un correu electrònic a cultura@forallac.cat explicant la teva proposta amb:
1. Nom del taller i durada de l’activitat.
2. Memòria de treball amb dues pàgines A4 com a màxim. (Descripció detallada, estructura de les sessions, suports utilitzats, edat recomanada, material necessari, etc.)
3. CV amb dades personals i de contacte.
4. Pressupost.

Dates de la convocatòria

La convocatòria estarà oberta a partir de l’11 de setembre fins al 15 de novembre de 2023.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol ampliar el ventall d’activitats que s’ofereixen al llarg de l’any i reforçar la dinamització dels diferents equipaments municipals, com poden ser els locals socials, les pistes poliesportives, la sala d’actes municipals, la Sala Municipal d’Exposicions El Teatret o les Escoles Velles de Peratallada.

Es vol aconseguir, a més, donar més visibilitat, conèixer i reforçar lligams amb persones o col·lectius del municipi que tenen coses a compartir amb la resta de la població.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS