:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 7

El 29 de gener de 948 el bisbe Gotmar de Girona va venir a Fitor per consagrar l'església, que havia estat edificada pel prevere Altimir i els levites Placià i Tassi, amb l'ajut de tots els fidels.

L'Oficina de Turisme de Forallac revalida el distintiu de qualitat turística SICTED PDF Imprimeix Correu electrònic
01.04.22) Aquest distintiu, promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias, acredita que les destinacions o empreses que l'obtenen ofereixen un nivell de qualitat i millora continuada; treballen per incrementar constantment l'índex de satisfacció i de fidelitat dels seus clients i s'impliquen, activament en el desenvolupament turístic.

En el nostre cas, és un indicatiu de la bona que feina que s'està fent en l'àmbit de l'atenció i els serveis que prestem des de l'Oficina de Turisme de Forallac.

L'acte de lliurament dels diplomes acreditatius es va fer dimecres al Parador d’Aiguablava de Begur i va comptar amb l'assistència de la regidora de Turisme de Forallac, Marta Chicot. Va recollir el diploma acreditatiu de mans del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, i del conseller de Turisme, Xavier Dilmé.

>> Notícia completa de l'acte: https://tuit.cat/G0Qh8

 
 
 

Destacats