:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 1

Forallac es va constituir formalment el 10 de març de 1977 a partir de l'agregació dels municipis de Vulpellac, Fonteta i Peratallada.

Forallac no celebrarà La Carbonera i la Fira Medieval de Peratallada a causa del context sanitari PDF Imprimeix Correu electrònic

(14.09.21) L'Ajuntament de Forallac ha decidit no celebrar enguany La Carbonera i la Fira Medieval de Peratallada ateses les dificultats que implica fer compatible la seva organització amb les restriccions de la COVID-19. Tot i que la situació sanitària ha millorat i les restriccions s'han anat reduint en alguns aspectes, es fa molt difícil celebrar aquestes dues activitats sense alterar-ne la seva essència i donar compliment a les mesures preventives actuals.

Es tracta de dues de les activitats més concorregudes de l'any a la comarca i cada any apleguen milers de visitants. Tot i que s'ha valorat fer adaptacions de format, en cap cas s'ha trobat l'encaix pertinent per mantenir l'esperit de les celebracions, preservar la salut pública i no generar desencís entre el públic que en podria quedar exclòs.

Des de l'Ajuntament de Forallac confiem que l'any vinent es podrà retornar a la normalitat, d'acord amb la previsible evolució favorable de la pandèmia. Mentrestant, us agraïm la vostra comprensió i donem les gràcies, novament, a totes les persones, entitats i empreses que fan possible aquestes dues grans celebracions del nostre municipi.

 

 

Destacats