:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 9

Més de la meitat (2.824 ha) de l’extensió total del terme de Forallac (5.000 ha) s’estén pel massís de les Gavarres.

S'activa el Pla Alfa 3 per l'elevat risc d'incendi i es tanquen els accessos a les Gavarres PDF Imprimeix Correu electrònic

(21.07.21) La Generalitat ha decretat avui el Pla Alfa 3 degut a l'elevat risc d'incendi forestal a diverses comarques, entre les quals hi ha el Baix Empordà. Serà efectiu demà dijous 22 de juliol i implica que a partir d'aquesta mitjanit es tancaran els accessos al massís de les Gavarres.
 
El Pla Alfa és un procediment operatiu que defineix les actuacions dels efectius de vigilància i prevenció d'incendis forestals desplegats sobre el territori, davant de les situacions de perill d'incendi que es produeixin. 
 
Aquestes són les mesures a seguir amb l'activació del Pla Alfa 3:
 
- Resta completament prohibit encendre foc en terrenys forestals o en la franja de 500 metres que els envolta, incloent les barbacoes i els fogons de gas de les àrees de lleure, així com fumar.
- No es permet l’accés als massissos a peu ni amb vehicle (queda totalment prohibida l'acampada lliure)
- Es suspenen totes les autoritzacions excepcionals per fer foc i es restringeix la pràctica d’activitats esportives al medi natural.
- Es prohibeix la realització de treballs forestals i queden restringides les activitats agrícoles que puguin generar risc d`incendi.
 
 
 

Destacats