:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 6

Al llindar de l'entrada de l'església de Santa Coloma de Fitor hi ha la làpida sepulcral del rector que va morir el 1817 a mans d'uns bandits que van saquejar l'església.

AJUNTAMENT Urbanisme
Urbanisme PDF Imprimeix Correu electrònic

Les funcions bàsiques d’actuació de l’Àrea d’Urbanisme es centren en la planificació i el desenvolupament urbanístic municipal per tal d’impulsar l’equilibri territorial, social i ambiental dels nuclis, creant i impulsant obres i equipaments públics amb la finalitat d’assolir un municipi més sostenible i amb qualitat de vida.

Els Serveis Tècnics Municipals tenen sota la seva responsabilitat, el control de totes les construccions, instal·lacions i obres de caràcter públic i privat, que es realitzin al municipi, així com el control, el compliment i el seguiment de la legalitat urbanística, alhora que, l'expedició de llicències i certificats urbanístics.

Gestions i tasques que es desenvolupen:
Desenvolupament urbanístic.
Desenvolupament del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) municipal
Direcció i control d’obres d’urbanització.
Planificació de l’emplaçament de les activitats en el territori.
Disciplina urbanística
Creació d’equipaments i infraestructura pública.
Redacció de projectes d’obres públiques.
Direcció i control d’obres públiques.
Tramitació de llicències urbanístiques.
Llicències d’Obra Major. Llicències d’Obra Menor.
Llicències d’activitats i usos.
Llicències de 1a Ocupació i Utilització.
Normativa urbanística
Redacció i aplicació d’ordenances municipals.
Inspecció de l’execució de l’obra privada
Redacció i actualització del PGOU.
Manteniment de vies públiques urbanes i rurals

Equip tècnic:
Arquitecte: Josep Antoni Hidalgo i Garcia ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h. Per consultes, cal sol·licitar cita prèvia.

Aparelladora: Laura Arenas Jimenez ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )
Delineant: Carles Torró Bañeras ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

GIS: Jesús Manel Torres ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )
Cadastre: Jesús Manel Torres ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

Enginyer: Joan Ribas Xargay ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )
Horaris d’atenció al públic: dimecres de 9:00h a 14:00h

 

Destacats