:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 6

Al llindar de l'entrada de l'església de Santa Coloma de Fitor hi ha la làpida sepulcral del rector que va morir el 1817 a mans d'uns bandits que van saquejar l'església.

AJUNTAMENT Recollida porta a porta
Recollida porta a porta PDF Imprimeix Correu electrònic
Fonteta serà el primer nucli del nostre municipi en el qual es posarà en marxa, a partir del 25 de març de 2019, la recollida de residus porta a porta. Es tracta d’un nou sistema que s’està generalitzant arreu del país per tal d’incrementar el percentatge de reciclatge i adaptar-se als cada cop més exigents requeriments de la normativa europea. Després de Fonteta, el porta a porta s’anirà desplegant progressivament a la resta de nuclis de Forallac.
 
A Forallac hem estat sempre molt sensibles i innovadors en la gestió dels residus. Això ens ha permès tenir un model de recollida que facilita el reciclatge. Vam ser pioners en la recollida de la fracció orgànica i hem anat introduint canvis que ens han permès situar-nos en uns percertatges molt bons. Però per arribar als requeriments de la normativa europea i de l'Agència Catalana de Residus cal canviar el sistema perquè  l'actual, basat en contenidors al carrer, és insuficient. 
 
El porta a porta comporta clars beneficis ambientals i econòmics. 
 
Estem convençuts que amb la col·laboració de tots els veïns i veïnes aconseguirem els objectius proposats!
 
 
 

Destacats