:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 14

La Festa del Segar i del Batre de Sant Climent de Peralta ens permet reviure des del 1996 com era un dels moments més importants de la vida a pagès.

AJUNTAMENT Informació municipal Xarxa municipal sense fils
Xarxa municipal sense fils PDF Imprimeix Correu electrònic

Forallac ha estat patint durant massa temps un servei d'ADSL que no s'ajustava a les necessitats reals de la població. Malgrat la pressió de l'Ajuntament feia, els operadors privats actuaven amb lentitud, condicionats, únicament, per criteris de rendibilitat econòmica, i no per la responsabilitat social que comporta el servei.

Per posar-hi fi, l'Ajuntament va optar per implementar una xarxa municipal sense fils d'accés a Internet que cobrís tot el municipi. L'objectiu era que no hi haguessin ciutadans de primera i ciutadans de segona en matèria de noves tecnologies. La voluntat del consistori era evitar la fractura digital i que tothom tingués les mateixes oportunitats.

El servei es va posar en marxa a finals de 2009 i es presta a través d'una concessió de la xarxa municipal a l'empresa Megatro Grup. El preu de connexió és molt més baix que el dels operadors privats. També s'ofereix, a tothom que ho desitgi, servei de telefonia fixa a un preu molt competitiu.

(més informació a www.megatrowi.com)

 

Destacats