Search

25N, Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones

25.11.2022

Avui, 25N, és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.
 
L’Ajuntament de Forallac està plenament compromès amb la igualtat de gènere i la lluita contra la violència masclista i fa seus els continguts del manifest elaborat per la Generalitat, les diputacions, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Delegación del Gobierno a Catalunya per visibilitzar aquesta problemàtica i reflexionar sobre tot allò que podem fer per evitar-la.
 

>> Descarregar el manifest del #25N https://bit.ly/3EBUo8D

 
Exposició al local social de Vulpellac

Us recordem, a més, que des d’avui 25N i fins a l’1 de desembre, podeu visitar al local social de Vulpellac, l’exposició “Violència masclista en la parella: desmuntem mites” produïda per l’Institut Català de les Dones.

Aquesta exposició proposa una revisió d’alguns mites associats a l’amor romàntic i a la violència masclista. Per exemple desmunta la creença que som persones incomplertes que necessitem buscar-ne una altra per aconseguir la plenitud, que s’ha de renunciar a tot per amor, que si algú sent gelosia és perquè t’estima o que és necessari patir poder mantenir una relació. Alhora, ofereix idees i elements de reflexió per transformar aquests mites i creences i avançar, així, vers unes relacions lliures violència masclista.

COMPARTEIX

DESTACATS

NOTICIES RECENTS