:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 11

La Cuita de Forns de Rajoler de les Gavarres ens permet reviure el procés tradicional de cocció de la ceràmica a la rajoleria del mas Frigola.

MUNICIPI Escola de Forallac
Escola de Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic

Forallac va recuperar l'escola el curs 2007-2008, després d'haver estat 10 anys tancada. La insistència de les famílies i de l'Ajuntament cap a la Generalitat van permetre que el municipi pogués tornar a disposar d'un equipament estratègic llargament reivindicat.

Es va posar en servei en uns mòduls prefabricats a tocar de l'edifici de les Escoles Velles de Vulpellac, en espera a la construcció de l'edifici definitiu, planificat al sector del camp municipal d'esports. En el seu emplaçament provisional ha anat creixent fins a completar tots els cursos d'una línia d'infantil i primària.

Durant aquests anys, la prioritat de l’Ajuntament ha estat garantir les millors  condicions de confort i espai, tant per als alumnes, com per als mestres. Hem tractat l’escola com si fos una instal·lació definitiva.

Actualment, malgrat la seva provisionalitat, l’equipament és molt digne, i gaudeix de tots els serveis bàsics. No obstant això, des de l'Ajuntament continuem treballant insistentment perquè l'escola definitiva sigui una realitat al més aviat possible.

Visita el seu bloc: ESCOLA FORALLAC

 

Destacats