:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 10

La Festa de la Carbonera, que se celebra cada mes d'octubre, ens apropa al vell ofici de carboner.

Convocat el 5è premi Empordà de Novel·la 2021 PDF Imprimeix Correu electrònic

(13.09.21) Ja podeu consultar les bases reguladores del 5è Premi Empordà de Novel·la 2021. Amb l’objectiu de fer créixer el premi i convertir-lo en una referència per a la comarca, enguany l'ha passat a gestionar i coordinar el Consell Comarcal del Baix Empordà. El premi, ideat per Jordi Imaz, que seguirà sent-ne el comissari, era gestionat per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Ara ha passat a ser comarcal i hi participen diferents ajuntaments de la comarca, entre els quals l' Ajuntament de Forallac.

 
Les bases per presentar candidatures es troben obertes fins a les 24 h del proper 5 de gener.
 
Les obres poden fer-se arribar al Consell Comarcal a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Els escrits han de tenir una extensió mínima de 150 pàgines en DIN A4 a una cara amb Arial cos 12 i interlineat 1,5 i en format PDF.
 
Es concedirà un premi econòmic de 7.000 euros per a l’obra guanyadora. L’obra guanyadora serà editada per l’Editorial Brau Edicions, S.L.
 
L’acte de lliurement tindrà lloc el divendres 22 d’abril del 2022.
 
Poden consultar-se les bases del premi a la web:
 
 

Destacats