:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 1

Forallac es va constituir formalment el 10 de març de 1977 a partir de l'agregació dels municipis de Vulpellac, Fonteta i Peratallada.

L’Ajuntament aprova el Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes de Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic

(10.02.21) L’Ajuntament de Forallac ha aprovat definitivament el Registre Municipal d'Associacions i Entitats Ciutadanes, una eina que té com a objectiu facilitar el coneixement del nombre i la tipologia de les entitats existents al municipi, les seves finalitats i representativitat, per tal de fer possible una correcta política municipal de foment de l’associacionisme.

Forallac disposa de múltiples entitats i associacions que sense ànim de lucre han col·laborat a promoure i fomentar la vida sociocultural, educativa, esportiva i recreativa, del municipi. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Forallac, conscient del paper fonamental que desenvolupen les entitats i associacions en quan a dinamització social i d’impuls a la participació ciutadana, i amb la voluntat de crear condicions favorables per al seu funcionament i l’exercici dels seus drets, ha decidit elaborar un Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes.

Des de l’Ajuntament us animem per tal que si sou una entitat o associació, legalment constituïda, us hi inscrigueu. Tan és si el domicili social és a Forallac o a fora, sempre i quan es realitzin activitats adreçades a la defensa, foment o millora dels interessos generals o sectorials dels veïns del municipi.

 

Destacats