:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 12

El gruix principal de l’oferta turística de Forallac es concentra a Peratallada, un dels pobles medievals més ben conservats de Catalunya.

L'Ajuntament de Forallac obre el termini de sol·licitud d'ajuts socials per minimitzar els efectes de la COVID-19 PDF Imprimeix Correu electrònic

(04.11.20) Ja s'ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a la concessió de prestacions econòmiques per a persones i unitats familiars o de convivència afectades per la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, corresponent a l’exercici 2020. La convocatòria ha estat promoguda per l'Ajuntament de Forallac per ajudar els col·lectius més vulnerables i s'implementaran de manera complementària als ajuts estatals i autonòmic aprovats amb aquesta mateixa finalitat. Els interessats tindran de termini fins al dia 1 de desembre per presentar les sol·licituds.

Les ajudes s'articulen en tres blocs: àmbit educatiu; àmbit assistencial bàsic i cobertura de mancances alimentàries i de primeres necessitats.

Es podran rebre fins a un màxim de 600 euros per sol·licitant. Els destinataris  hauran d'acreditar, entre d'altres, la situació perjudicial ocasionada per la declaració de l'estat d'alarma, com pot ser el fet d'haver patit un ERTO. En el cas d’empresaris o professionals, han d'acreditar haver perdut el 75 % dels ingressos.

La quantia de l'ajuda no superarà el 75 % de la despesa subvencionable acreditada pel sol·licitant i, en tot cas, no superarà els 300 euros per objecte subvencionable de cada línia d’ajuts.

Pel que fa als ajuts de caràcter educatiu, el límit serà del 75% de la despesa subvencionable i, en tot cas, el màxim de 300 euros per objecte subvencionable es computarà per menor o estudiant a càrrec.

 

Destacats