:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 7

El 29 de gener de 948 el bisbe Gotmar de Girona va venir a Fitor per consagrar l'església, que havia estat edificada pel prevere Altimir i els levites Placià i Tassi, amb l'ajut de tots els fidels.

Balanç molt positiu del casal municipal d'estiu a l'Escola Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic
(29.10.20) Ajuntament i famílies han fet una valoració molt positiva del desenvolupament els mesos de juliol i agost, del casal municipal d'estiu a l'Escola Forallac. Era la primera vegada que s'organitzava i la iniciativa s'ha tancat amb un gran èxit tant de participació, com de satisfacció dels usuaris, segons es desprèn de les enquestes realitzades. En total s'hi van inscriure 38 nenes i nenes, de P3 a 6è, en diferents períodes (mes sencer, quinzena o setmana): 25 el juliol i 13 l'agost.
 
El va gestionar l'empresa IdeHant, responsable de l'activitat Viu al Parc i els cursos de cuina organitzats des de Forallac Jove. Tenint en compte l'actual context derivat de la COVID-19, el casal va aplicar tots els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries i educatives. Durant els dos mesos no es va registrar cap incidència. Els alumnes van poder fer tallers, jocs i aigua i sortides a l'entorn (passeig o bicicletades).
 
L'Ajuntament va organitzar el taller per donar resposta a les demandes de molts pares i mares de l'Escola Forallac, canalitzades a través de l'Associació de Famílies (AFA). La regidora de Joventut, Clara Ruiz, ha assegurat que vist l'èxit de la iniciativa i la necessitat real que hi havia d'un servei d'aquest tipus, es treballarà per tornar-lo a organitzar l'any vinent. Ruiz ha volgut recordar que aquest estiu el casal va anar molt bé per donar sortida a les necessitats de lleure i relació social dels alumnes, després de mesos molts durs de confinament. A més, el casal va ser una bona eina per fer més compatible la vida familiar i laboral.
 

 
 

Destacats