:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 3

Forallac conserva una de les concentracions més notables de romànic català.

Una tardor sense carbonera PDF Imprimeix Correu electrònic
(12.10.20)  Avui, en circumstàncies normals, hauríem encès la carbonera i encetat una de les celebracions més esperades de l'any, no només per als veïnes i veïnes de Forallac, sinó de la contrada. 
 
Des de la seva primera edició, l'any 1993, aquest ha estat el primer any que no la podem celebrar. Ens ho ha impedit el maleït COVID-19, que tampoc ens ha permès fer tantes d'altres coses. No va ser fàcil prendre la decisió de suspendre-la, però l'evolució de la pandèmia aquestes darreres setmanes és, fins i tot, pitjor del que esperaven les autoritats sanitàries.
 
No ens agrada gens aquesta nova normalitat, però la realitat s'imposa. El virus es troba ben estès i la taxa de contagi va incrementat. Ens trobem davant d'unes setmanes molt crítiques per poder retornar els índexs a uns valors que ens permetin fer vida més o menys normal, fins que no aparegui la tan anhelada vacuna.
 
L'Ajuntament de Forallac i tot l'equip de voluntaris i voluntàries que fan possible la carbonera ens afegim a la crida feta recentment per les nostres autoritats sanitàries en el sentit que extremem encara més les mesures de seguretat i de distanciament social per frenar l'evolució crítica de la pandèmia. 
 
Ens esperen mesos molt complicats, però claus per tal que durant la tardor i l'hivern no arribem a índex de contagis que obliguin aprendre mesures més dràstiques i incòmodes. Si fem les coses bé, des de la responsabilitat individual, ben aviat recuperarem la normalitat i pel camí no haurem de lamentar la pèrdua de tants éssers estimats. 
 
Estem convençuts que la Carbonera 2021 serà molt especial. Tindrem moltes coses per celebrar al caliu de la pila. 
 
 

Destacats