:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 3

Forallac conserva una de les concentracions més notables de romànic català.

La COVID-19 força l'Ajuntament a suspendre la Carbonera 2020 PDF Imprimeix Correu electrònic
(10.09.20) Aquesta tardor, malauradament, no podrem gaudir la Carbonera. Les dificultats de fer compatible el compliment de les mesures sanitàries per prevenir la COVID-19 amb el desenvolupament de l'activitat han forçat l'Ajuntament a suspendre'n l'edició d'enguany, que havia d'arrencar el dissabte 3 d'octubre, amb l'empilada. Aquesta és la celebració popular més singular i multitudinària que celebrem al nostre municipi, però en l'actual context de pandèmia, no es podia garantir el seu desenvolupament, en cap mena de format, encara que fos de mínims. Així mateix, s'ha valorat el gran caràcter social i relacional que té la Carbonera, un espai de trobada de milers de persones de la contrada que, dia rere dia, omplen de vida el paratge Lluís Pla i Pascual, de Sant Climent de Peralta. En aquest sentit, optar per un altre format hauria alterat l'essència de la festa.
 
Des de l'Ajuntament de Forallac es vol ser molt estricte en la seva contribució a frenar l'expansió de la COVID-19 i garantir la seguretat de la ciutadania. Per aquesta raó, s'ha decidit suspendre totes les activitats d'aquest any que generaven una elevada aglomeració de persones i no feien possible garantir les mesures higièniques i de distanciament social. 
 
Ens sentim molt tristos per aquesta i per les altres suspensions, però el context de rebrots i les recomanacions sanitàries ens fan extremar les mesures preventives. Us agraïm les mostres de comprensió i esperem que l'any 2021 haguem superat la pandèmia i puguem gaudir, novament, de la pila fumejant i el bon ambient que es genera al seu voltant. Molts gràcies a tots i a totes.
 
 
 
 
 

Destacats