:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 9

Més de la meitat (2.824 ha) de l’extensió total del terme de Forallac (5.000 ha) s’estén pel massís de les Gavarres.

L'Ajuntament instal·la a Vulpellac un punt càrrega semiràpida per a vehicles elèctrics PDF Imprimeix Correu electrònic

(07.07.20) L'Ajuntament de Forallac ha instal·lat a Vulpellac un punt de càrrega semiràpida per a vehicles elèctrics. Després de valorar i estudiar quina era la millor ubicació, a prop de la casa de la vila i dins del nucli del poble, i tenint en compte el plantejament urbanístic i la facilitat d’ús i accés al punt de càrrega, es va considerar que la millor opció era situar-lo en l’espai destinat a aparcament al darrera de lla casa de la vila. Es tracta d'un aparcament de gran capacitat, situat a l’entrada del nucli i és molt utilitzat per anar a l’ajuntament a realitzar gestions o per anar a deixar i recollir els infants de l’Escola Forallac.

La instal·lació permet la càrrega de dos vehicles. Les característiques tècniques del dispositiu són les següents:

-    2 connectors tipus 2 trifàsic 32A
-    Modem 3G per a la integració del backoffice
-    Proteccions segons ITC-BT52
-    Diferencial autorearmables

Aquesta actuació ha tingut un cost de 12.838,10 euros i ha estat subvencionada per la Diputació de Girona, dins el programa “Del Pla a l’acció”, amb una subvenció d’import 5.000 euros.

Des de l'Ajuntament de Forallac es vol facilitar la implantació del vehicle elèctric com una mesura eficient per millorar la qualitat de l’aire i lluitar contra el canvi climàtic. En aquest sentit, s'ha planificat la instal·lació d'un nou punt de càrrega a Peratallada.

Us recordem que l'any passat es va establir una rebaixa del 75% de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) per a aquells que siguin elèctrics o híbrids.

 

Destacats