:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 14

La Festa del Segar i del Batre de Sant Climent de Peralta ens permet reviure des del 1996 com era un dels moments més importants de la vida a pagès.

L’Ajuntament programa un casal municipal d’estiu a l’Escola Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic

(21.05.20) L’Ajuntament, atenent l’interès i les demandes de molts pares i mares de l’Escola Forallac, canalitzades a través de l’Associació de Famílies (AFA), organitzarà aquest estiu un casal municipal al centre educatiu. Aquesta va ser una de les principals demandes que es van recollir a través d’una enquesta que es va fer fa uns mesos des de l’Àrea Municipal de Joventut. 
 
El casal es desenvoluparà del 29 de juny al 28 d'agost, de les 9 a les 13 h, i estarà gestionat per l’empresa IdeHant, que gestiona l’activitat Viu al Parc i els cursos de cuina organitzats des de Forallac Jove. Està obert a alumnes de P3 fins a 6è.
 
La regidora de Joventut, Clara Ruiz, es mostra molt il·lusionada amb aquesta nova iniciativa municipal i ha informat que aquest any s’han ofert 24 places, però que si la iniciativa té èxit, s’ampliarà de cares a l’any vinent. Ruiz també ha volgut destacar que tenint en compte l’actual context derivat del Covid-19, el casal aplicarà tots els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries i educatives. L’activitat, òbviament, es podrà fer sempre i quan no hi hagi algun canvi negatiu en l’evolució de la pandèmia.
 
Inscripcions a partir del 25 de maig
Les inscripcions es podran fer en línia, a partir del dia 25 de maig, a través del web www.forallacjove.cat
 
S'han establert 3 períodes d'inscripció:
Del 25 al 30 de maig, per a empadronats/des a Forallac
Del 31 de maig al 3 de juny per als alumnes de l'Escola Forallac
Del 4 al 7 de junys, inscripcions obertes a tothom.
 
El dia 25 de maig a les 19 h s'organitzarà una reunió informativa. Els i les interessades han d'enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o trucar al 699425223
 
 

Destacats